Anasayfa / Magazin / Magazin Gündemi / Survivor Sema Apak’tan Şok Haber!

Survivor Sema Apak’tan Şok Haber!

Türkiye’yi olimpiyatlarda evli olarak temsil eden ilk sporcular atlet Sema Apak ve çekiççi Eşref Apak boşandı. Çiftin arasını iddiaya göre kumar bozdu.

Milli atlet Sema Apak ve milli çekiççi Eşref Apak 11 yıl önce evlendi. İkili Türkiye’yi 2004 Atina ve 2012 Londra Olimpiyatları’nda temsil etti. Sabah’tan Ümit Uzun’un haberine göre; milli sporcu olarak hayatına devam eden ve bir erkek çocukları bulunan çiftin yuvasını ise iddiaya göre kumar yıktı. Eşine kumara düşkünlüğü nedeniyle “dürtü bozukluğu” teşhisi konulduğunu belirten Sema Apak (32), Eşref Apak’ın (34) kumarda 5 ev ve olimpiyatlardan kazandıkları ödül paralarını kaybettiğini ileri sürdü.

TAZMİNATTAN VAZGEÇTİ

Eşref Apak’ın evlilikleri boyunca kumar dürtüsüne engel olamadığını belirten Sema Apak, 29 Aralık’ta İstanbul Aile Mahkemesi’ne çekişmeli boşanma davası açarak oğlunun velayetiyle birlikte bin lira nafaka ve 500 bin lira tazminat istedi. 5 gün sonra anlaşmaya varan çift, mahkemeye gelerek evlilik birliğinin temelden sarsıldığını, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmalarına karar verilmesini istedi. Tazminat isteğinden vazgeçtiğini belirten Sema Apak, çocuğunun velayetinin kendisine verilmesini talep etti. Çiftin çocuklarının velayetini anneye veren mahkeme, Eşref Apak’ın aylık bin lira da oğlu için nafaka ödemesine karar verdi.

400 METRECİ

Sema Aydemir Apak, 400 metre engelli yarışlarıyla tanınıyor. Sema Aydemir Apak 2012 Londra Olimpiyatları’nda da 4×400 metre bayrakta yarıştı. Çekiççi Eşref Apak ise 2004 Atina Olimpiyatları’nda bronz madalya kazandı. 2005’te İspanya Akdeniz Oyunları’nda 77.88 metre çekiç atarak altın madalya kazanan Eşref Apak, yine 2005’te Cezmi Or anısına yapılan müsabakalarda ise 81.45 metre atarak Türkiye rekoru kırdı.

SEMA APAK SURVIVOR’DA

Sema Apak geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başlayan Survivor 2017’de şampiyonluk mücadelesi veriyor.

Kaynak: Hürriyet

Hakkında mbahsi

Cevapla

x

Check Also

Survivor 2017 Yarışmacılarının Veda Paylaşımları

Survivor 2017 yarışmacılarının sosyal medya hesaplarında yaptıkları son paylaşımlar...

Murat Yıldırım, Kim Milyoner Olmak İster’den Ne Kadar Kazanacak?

Kim Milyoner Olmak İster'i sunmaya hazırlanan Murat Yıldırım'ın alacağı ücret belli oldu.

Ece Erken’den Erhan Çelik Açıklaması

Gülben Ergen'den aralık ayında boşanan Erhan Çelik'in aynı kanalda çalıştığı Ece Erken'le aşk yaşadığı iddia edildi.

Acun Ilıcalı Öyle Bir şey Paylaştı ki…

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı kızlarıyla çektirdiği fotoğrafı instagram hesabında paylaştı...

Tarık Akan’ın Oğlu Barış Üregül Evlendi!

Tarık Akan’ın oğlu Barış Üregül önceki akşam düzenlenen nikâh töreniyle sanatçı Asya Engin’le evlendi.

Sevgilisi Yüzüne Bakmadı!

Derya Şensoy ağlama krizine girdi.

Şükrü Özyıldız Ünlü Stilist ile Evleniyor!

Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız ekim ayından beri aşk yaşadığı ünlü stilist Rabia Yaman'a evlenme teklifi etti...

Sosyal Medya Bu Çılgın Akımla Sallandı!

Gün geçmiyor ki sosyal medya bir çılgınlığa daha ev sahipliği yapmasın. İşte Twitter'da paylaşılan bir 'nasıl yapılır diyagramının' ardından ortaya çıkan ilginç ve bir o kadar da tehlikeli akım...

Aşkını İlan Eden Hanife’ye Serkan’dan Şok Yanıt!

Televizyonların fenomen gelin adayı Hanife geçtiğimiz günlerde locada ki damat adayı Serkan'a aşkını ilan etmişti. Serkan'ın bu aşka yanıtı ise herkesi şok etti...

Asena Atalay’dan Caner Erkin’e Düğün Hediyesi!

Oyuncu Şükran Ovalı ile dünyaevine giren Beşiktaş ve milli takımın yıldız futbolcusu Caner Erkin, eski eşi Asena Atalay’ın başlattığı 120 bin TL’lik icra takibiyle şoke oldu.